Web
Analytics

Geile amateur danaeliza (23)

Acties

Informatie

danaeliza (23)

Bericht van danaeliza

Ik ben een lieve, bij vlagen ondeugende vrouw. De meeste kennen mij als een rustige studente, maar achter de webcam kan ik eindelijk mijzelf zijn: een flirterige, genietende en plezierende dame . Wil jij me bekijken en me beminnen? Ik kan niet wachten!

Informatie over danaeliza

Naam: danaeliza
Leeftijd: 23
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Vanille-ijs met vruchten. Op een zonnige dag. en drink graag Rode wijn, liefst in goed (mannelijk) gezelschap.. Mijn hobbie(s): Schrijven, poezie en genieten.. Mijn favoriete muziek is Jazz, latin en lekkere dansmuziek.. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Lief, maar een beetje dominant in bed? Graag.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Op mijn knieen, als jij stevig mijn haar vastpakt. en mijn favoriete plekje(s) zijn Spannende plekjes. In jouw auto, of op je werk.. Bij mannen val ik op hun Ik word verliefd op een mooi gezicht, of een blik.. Piercings: Nee.. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Sensueel, ondeugend en altijd nieuwsgierig.. Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: Mijn lange benen en sensuele lippen.. Mijn levensdoel is: Zo veel mogelijk spannende dingen beleven.. Mijn levensmotto is: Geluk is het hoogst haalbare doel, dus geniet.. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Ik houd niet van veel piercings.. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou